_MG_9336
CEO & Founder

Mette von Andics

Mette er ICF professionel certificeret Coach, NLP master, MBSR mindfulness instruktør og er desuden autoriseret i det psykologiske testværktøj Jungiansk Typeindeks, også kaldt JTI. Mette har mediteret i over 10 år og har gennemgået flere kurser indenfor meditation blandt andet TM (Transcendental Meditation).

Mette har arbejdet med at skabe rum for udvikling af mennesker, teams og organisationer i mange år. Hun har arbejdet som selvstændig i flere år, hvor hun har undervist og coachet både i det offentlige såvel som i det private.

Med flere års erfaring som leder i en mellemstor virksomhed, har hun en god indsigt og forståelse for nogle af de typiske udfordringer en leder møder og de udfordringer der kan være i en organisation generelt.

Mettes mission er at arbejde med ledere, og gennem Stay Present konceptet give dem mulighed for at tage deres egen rolle som leder og menneske til et nyt niveau. Hun har også fokus på at løftet potentialet og motivationen hos medarbejderne, med det formål at maximere resultater og vækst i virksomheden.

Hendes styrke ligger i evnen i at kombinere hendes erfaringer som leder, med hendes store indsigt og mange års erfaring i hvordan mennesker og teams fungere.

Konsulent

Rikke Deepthi Rosenkilde Larsen​​

Rikke er NLP Master Practitioner & Businesscoach med specialeområde i Timemanagement, samt stresscoach og MBSR baseret mindfulness instruktør.

Rikke har flere års erfaring med sammenlagt mere end 1200 coachingsessioner og undervisningstimer bag sig.

Rikke har i sit arbejdsliv været både freelancer, fastansat og selvstændig, og har derfor stor erfaring med forskellige arbejdsformer. Hun har primært beskæftiget sig med adfærd, menneskelige relationer, trivsel, stressforebyggelse og undervisning. Hun har stor erfaring med at samarbejde med organisationer og virksomheder samt offentlige institutioner.

Rikke er en kyndig vejleder, underviser, foredragsholder og coach. Hun arbejder målrettet, struktureret og altid med empati og forståelse for den enkelte. Hun arbejder grundlæggende ud fra devisen om, at nøglen til personlig udvikling ligger i den støtte, inspiration og guidance omverdenen giver, samtidig med at den enkelte er sit eget ansvar bevidst.

Rikke har selv haft en daglig meditationspraksis igennem 15 år, og holder denne ved lige gennem supervision, deltagelse på både årlige stilhedsretreats og kontinuerlig træning i Center for Visdom og Medfølelse (ved buddhistisk underviser og munk Stephan Pende).

Book din samtale

Kontakt os for en snak om, hvad vi kan gøre for dig og din organisation